Vier jouw verjaardag in Plopsa Indoor Coevorden!

Zin in een feestje om nooit meer te vergeten? Nodig al jouw vrienden en vriendinnen uit op jouw onvergetelijk verjaardagsfeest in Plopsa Indoor Coevorden! We verwennen je met gratis toegang voor de gevierde, voordelige toegangstickets voor de genodigden én een heerlijke maaltijd.

Uiteraard kunnen jij en jouw vrienden en vriendinnen oneindig veel ritjes maken in De Wickiebaan, De K3-Zweefmolen, De Vuurtoren en alle andere spannende attracties in Plopsa Indoor Coevorden! Een foto scoren met jouw favoriete Plopsa-helden? Ook dat is mogelijk tijdens jouw verjaardagsfeestje in Plopsa Indoor Coevorden!

Buitengewoon veel binnen- & buitenplezier voor jouw onvergetelijk verjaardagsfeest!

Buitengewoon veel binnen- & buitenplezier voor jouw onvergetelijk verjaardagsfeest!

Plopsa Indoor Coevorden neemt alle kleine ploppertjes tussen 2 en 10 jaar mee naar de wondere wereld van hun favoriete Plopsa-helden. Ze komen ogen en oren tekort tijdens de leukste shows in het Theater en samen met hun grootste helden in de hand trotseren ze hun eerste avonturen op meer dan 25 gethematiseerde binnen -en buitenattracties. Waar zijn die handjes? Glij razendsnel van het hoogste punt van Plopsa Indoor Coevorden naar beneden op één van de langste glijbanen van het land.

3 overheerlijke formules

Smul tijdens jouw verjaardagsfeestje van een heerlijke maaltijd in het Ploprestaurant. Maak alvast jouw keuze:

Gratis toegang voor de jarige en voordelige tarieven voor genodigden

Wie jarig is, krijgt cadeautjes! Daarom ontvangt de jarige gratis toegang tot Plopsa Indoor Coevorden op de dag van het verjaardagsfeestje. En er is nog meer goed nieuws, want je kan jouw vrienden en vriendinnen uitnodigen aan zeer voordelige tarieven. Zo kan het feestje helemaal niet meer stuk!

Voor Plopsa-abonnees met een Plopsa Park Pass (Junior), Plopsa Premium Pass (Junior), Plopsa Indoor Coevorden Pass (Junior), Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart (Junior), Bumba-FunCard, Plopsa-FunCard, Bumba-GoldCard of Plopsa-GoldCard is de toegang tot Plopsa Indoor Coevorden inbegrepen in het abonnement.

Een verjaardagsfeestje is al mogelijk vanaf 8 personen. Prijzen enkel geldig bij een vooraf gemaakte reservatie. Om van de voordelige tarieven te genieten, is het verplicht om voor iedere aanwezige op het verjaardagsfeest een maaltijd te reserveren. Eigen maaltijden of drank meebrengen is niet toegelaten.

Helemaal overtuigd?

Reserveer jouw verjaardagsfeest in Plopsa Indoor Coevorden in enkele klikken online.