Op schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden

School

Klaar voor een onvergetelijke schoolreis? Meteen gekoppeld aan een schitterend educatief project? Dan moet u zeker overwegen om met uw klas of school af te zakken naar één van de Plopsa-parken! Bij alle parken zijn er gratis educatieve projecten beschikbaar. Bovendien genieten zowel de leerlingen als de leerkrachten van gunstige extra voordelen!

Toegangstickets voor schoolreizen naar een Plopsa-park worden rechtstreeks gereserveerd via Plopsa. Klik hier voor alle info

ONTDEK HET EDUCATIEF PROJECT

Altijd al gedroomd van een leven als politieagent(e)? Tijdens de Verkeersklas leren jouw leerlingen op een speelse manier de verschillende verkeersregels kennen aan de hand van een spannende verkeersquiz. Nadien kunnen ze de theorie omzetten in de praktijk in het nabijgelegen Verkeerspark, waar ze met een elektrische wagen boeven achterna zitten, maar dit uiteraard volgens de regels van de kunst! Let op voor de andere auto’s, stop netjes voor de overstekende voetgangers en rij vooral niet door het rode licht! Hebben jouw leerlingen hun rijbewijs al verdiend?

Verkeersklas2

Gratis Plopsa-abonnement voor alle leerkrachten!

leerkrachten4

Plopsa schenkt alle leerkrachten een gratis abonnement voor de Plopsa-parken! Wil je niet alleen komen? Jouw vergezellende vrienden of familie genieten van €5 korting op een betalend ticket ≥ 1m.

Zo kan jij alvast ontdekken waarom een schoolreis naar een Plopsa-park dé ideale schoolreis is voor jouw klas of met een gerust hart jouw schoolreis aanvangen. Zowel het gratis abonnement voor leerkrachten als de voordeeltickets voor vergezellende personen zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa's van de Plopsa-parken.