De Plopsa Group steunt jaarlijks heel wat goede doelen. Omdat we vaak aanvragen krijgen om een goed doel te steunen en we niet op ieder verzoek kunnen ingaan, hebben we ervoor gekozen om enkele goede doelen te selecteren en ons hiervoor in te zetten.

De Plopsa Group steunt deze goede doelen

Iedereen Verdient Vakantie

Iedereen Verdient Vakantie

De Plopsa-parken zijn er voor iedereen; ook voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Om ook hen van een dagje Plopsa te kunnen laten genieten, werkt de Plopsa Group samen met Iedereen Verdient Vakantie. Zo kunnen deze gezinnen genieten van de Plopsa-parken met 30% korting.

Gratis toegang voor gevluchte Oekraïense kinderen

Gratis toegang voor gevluchte Oekraïense kinderen

Het zijn moeilijke tijden voor Oekraïense kinderen en hun ouders. Om hen alvast één dag aan de realiteit te laten ontsnappen, krijgen Oekraïense kinderen tot 14 jaar die hun land zijn ontvlucht gratis toegang tot alle Plopsa-parken. Kinderen en volwassenen ouder dan 14 jaar genieten van tot wel 40% korting op de tickets.

Plopsa, Momentum Capital & CFE verdubbelen bedrag inzamelactie voor Oekraïne

Plopsa, Momentum Capital & CFE verdubbelen bedrag inzamelactie voor Oekraïne

Plopsa, Momentum Capital en CFE, de 3 bedrijven achter het succes van Majaland Kownaty, zetten zich in voor de Oekraïense slachtoffers en vluchtelingen. Via een online inzamelingsactie wordt geld opgehaald dat geschonken zal worden aan hulporganisaties die actief zijn in Oekraïne en buurland Polen, waar Majaland Kownaty zich bevindt. Plopsa, Momentum Capital en CFE zullen dat bedrag verdubbelen.

Zeldzame Ziekten Fonds

Zeldzame Ziekten Fonds

Plopsa en Center Parcs De Huttenheugte geven 20 gezinnen die aangesloten zijn bij het Zeldzame Ziekten Fonds een mooi eindejaar. In december 2022 kunnen deze gezinnen, die te maken krijgen met een zeldzame ziekte, heerlijk ontspannen in Center Parcs De Huttenheugte en genieten van een dagje fun in Plopsa Indoor Coevorden. Het Zeldzame Ziekten Fonds zamelt geld in voor wetenschappelijk onderzoek en geven bekendheid aan zeldzame aandoeningen.

Schenk jouw statiegeld aan Stichting Ambulance Wens

Schenk jouw statiegeld aan Stichting Ambulance Wens

Bezoekers van Plopsa Indoor Coevorden kunnen ervoor kiezen om het statiegeld van een in het park aangekocht petflesje te doneren aan Stichting Ambulance Wens. Deze stichting vervult de wensen van terminale, immobiele patiënten. Bezoekers kunnen hun petflesjes achterlaten in één van de vele verzameltonnen in het park om het statiegeld te doneren aan Stichting Ambulance Wens.