Vragen en antwoorden over jouw reservatie, ticket of abonnement

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, is Plopsa Indoor Coevorden gesloten van 19 december 2021 tot en met 25 januari 2022. Momenteel staat de heropening van Plopsa Indoor Coevorden gepland op 26 januari 2022.

Heb je al een reservatie, voorverkoopticket of abonnement? Ontdek dan hieronder de antwoorden op jouw vragen.

Ik heb een reservatie voor een bezoek tussen 19 december 2021 en 25 januari 2022. Wat kan ik doen?
Je kan je gemaakte reservatie online verplaatsen naar een andere datum (voor een bezoek tussen 26 januari 2022 en 30 juni 2022). Dat kan hier. Het verplaatsen van je reservatie is gratis.

Ik heb een ticket gekocht in voorverkoop met een vervaldatum die binnen de sluitingsperiode valt. Kan ik dit nog gebruiken?
Alle tickets met een beperkte geldigheid met een vervaldatum die binnen de sluitingsperiode valt, kunnen ingeruild worden voor een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden tussen 26 januari 2022 en 30 juni 2022. Je zal je bezoek wel op voorhand online moeten reserveren. Dat kan hier.

Ik heb nog een kortingsbon/voucher voor een ticket of abonnement met een vervaldatum die binnen de sluitingsperiode valt. Kan ik deze nog gebruiken?
U kunt uw kortingsbon of voucher voor een ticket of abonnement uitzonderlijk gebruiken tussen 26 januari 2022 en 30 juni 2022.

Wat met mijn Plopsa-abonnement?
Je Plopsa-abonnement zal automatisch verlengd worden met het aantal dagen waarop het park gesloten was en waarop je abonnement geldig was. Deze dagen gaan in vanaf de heropeningsdatum (26 januari 2022). Je zal de nieuwe einddatum van je abonnement vanaf dan kunnen raadplegen in je profiel via jaarkaart.plopsaindoorcoevorden.nl.

Wij hebben ons verblijf in Center Parcs De Huttenheugte of Center Parcs Parc Sandur tijdens de sluitingsperiode omgeboekt naar een latere periode. Kan ik mijn tickets voor Plopsa Indoor Coevorden ook omboeken?
Indien je bij je verblijf in Center Parcs De Huttenheugte of Center Parcs Parc Sandur ook tickets voor Plopsa Indoor Coevorden had geboekt, kan je deze tickets ook gebruiken tijdens de periode van je omgeboekte verblijf. Je hoeft je bezoek in dat geval niet (opnieuw) te reserveren.

Wij hebben een schoolreis/groepsbezoek gepland. Kan ik deze annuleren?
Groepsbezoeken kunnen steeds verplaatst worden van datum. U kan hiervoor contact opnemen via reservations@plopsa.be. Schoolreizen die plaatsvinden tijdens dit schooljaar kunnen kosteloos geannuleerd worden.