Veilig naar Plopsa Indoor Coevorden: alle informatie

Goed nieuws: vanaf 19 november opent Plopsa Indoor Coevorden opnieuw de deuren voor attractiefun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden een aantal coronamaatregelen genomen en moet je vooraf online tickets op datum reserveren.

Reserveer je tickets

Plopsa Indoor Coevorden hanteert aangepaste openingstijden en een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom moet iedere bezoeker een ticket reserveren voor de dag waarop die het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park. Je kan momenteel reserveren tot en met 3 januari 2021.

Met je gereserveerde tickets kan je een volledige dag van het park genieten. Enkel bezoekers van Center Parcs De Huttenheugte, kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking, moeten geen tickets reserveren. Personen met een beperking kunnen hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Abonnees kunnen een gratis ticket reserveren voor hun gewenste dag van bezoek. Heb je reeds een ticket? Dan kan je dit online inwisselen voor een ticket met datum. Het is niet mogelijk om van het bestaande ticket gebruik te maken zonder reservatie.

Je kan je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum, ook wanneer de dag waarvoor je reserveerde reeds voorbij en je geen gebruik hebt gemaakt van de gereserveerde tickets. Klik daarvoor hier en vervolgens op 'Ik wil mijn reservatie verplaatsen'. Klik hier voor meer informatie over het verplaatsen van je bezoek.

Omdat we als gevolg van COVID-19 verplicht zijn te werken met een volledig nieuw online reservatiesysteem in het kader van crowd control, zijn we helaas genoodzaakt om een administratieve kost van €3,50 per ticket aan te rekenen bij het verplaatsen van een reservatie. Het wijzigen van een reservatie betekent immers ook extra inzet en tijd voor de gespecialiseerde partner waarmee we samenwerken. Hiervoor dienen ook wij een kost te betalen aan deze leverancier. Gratis annuleren is in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld ziekte) mogelijk.

Tickets en abonnementen

Alle bestaande tickets voor Plopsa Indoor Coevorden met een beperkte geldigheid die vervallen in de periode maart-april-mei-juni, kunnen omgeruild worden voor een nieuw ticket met datum en tijdslot voor een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden tot en met 31 december 2020.

Abonnementen die geldig waren tijdens de sluitingsperiode van Plopsa Indoor Coevorden werden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen van Plopsa Indoor Coevorden die binnen de geldigheidsperiode van je abonnement vielen. Je kan de nieuwe vervaldatum van je abonnement terugvinden in je profiel.

Met je geldige abonnement kan je het park enkel na een online reservatie bezoeken. Reserveer je bezoek en vul je abonnementnummer in bij de laatste stap voor je je reservatie bevestigt. Je kan als abonnee meerdere bezoeken reserveren.

Reserveer je een bezoek maar kom je niet? Dan zien we ons genoodzaakt een administratieve kost van €15 per ticket aan te rekenen voor het onnodig innemen van de plaats van een andere abonnee. Gratis annuleren is in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld ziekte) mogelijk.

Heb je nog maar pas je abonnement gekocht of verlengd? Dan kan je je bezoek reserveren vanaf 24 uur na de aankoop. Reserveren kan nu al indien je abonnement op dit moment verlopen is en je recht hebt op extra dagen.

Hou het veilig met deze regels

Bij gebruik van je ticket en het betreden van het park verklaar je in goede gezondheid te verkeren en geen ziektesymptomen te vertonen.

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht in het volledige park (vanaf de aankomst op de parking tot het opnieuw naar huis vertrekken) voor bezoekers vanaf 12 jaar. Heb je zelf geen mondmasker? In het park zijn mondmaskers voor éénmalig gebruik verkrijgbaar. De Mega Mindy Bar is geopend voor take away.

Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Was en ontsmet regelmatig je handen
Was en ontsmet regelmatig je handen
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Volg de in het park aangegeven routes
Volg de in het park aangegeven routes
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Bezoek het park enkel met je eigen gezin
Bezoek het park enkel met je eigen gezin

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Reserveer je tickets!

Wil je een magische dag beleven in Plopsa Indoor Coevorden? Reserveer dan vooraf online je tickets!

Tickets reserveren