Tickets

Plopsa raadt je aan je tickets op voorhand te kopen om een zo snel mogelijke toegang tot het park te verzekeren. Je hoeft bovendien niet meer langs de kassa in het park.

Koop hier snel & eenvoudig je tickets voor Plopsa Indoor Coevorden!

In België zijn tickets verkrijgbaar bij verschillende voorverkopers, waaronder de Plopsa Winkel Wijnegem Shopping Center. Ook in Nederland zijn tickets bij verschillende voorverkooppunten verkrijgbaar. 

Geldigheid van mijn ticket

Op alle nieuwe tickets staat de uiterste geldigheidsdatum duidelijk vermeld. Indien je over tickets beschikt waar nog geen geldigheidsdatum op vermeld staat, kan je een e-mail met duidelijke foto/scan van je tickets doorsturen naar info@plopsa.be. Dan controleren wij graag de geldigheidsduur van je tickets.

Tickets gebruiken in een ander Plopsa-park

Tickets kunnen enkel gebruikt worden in het vermelde park waarvoor de tickets zijn aangekocht. Het is niet mogelijk om deze gebruiken in een ander Plopsa-park, eveneens niet mits opleg. Gratis tickets kunnen enkel gebruikt worden in het vermelde Plopsa-park.

Inwisselen van mijn BONGO-bon of Cadeaubox

Bij de Plopsa-parken hoef je niet te reserveren indien u gebruik wenst te maken van een van deze bonnen. U kunt uw BONGO-bon of Cadeaubox inwisselen aan de kassa van het park op de dag van uw bezoek.

Voorverkooptickets op uitverkochte dagen

Op uitverkochte dagen krijgt u geen toegang tot het park met voorverkooptickets. U krijgt op zo'n dag enkel toegang tot het park indien u beschikt over tickets via de externe partij die het park voor die dag exclusief afgehuurd heeft.

Uitverkochte dagen zijn de dagen waarop grootschalige bedrijfsevenementen in het park georganiseerd worden. Het park is dan exclusief afgehuurd door een externe partij. Op zo'n dagen is er geen enkele kassa open. Het park en de shows zijn dan ook niet toegankelijk voor abonnees en bezoekers met voorverkooptickets. Enkel bezoekers met tickets via de externe partij krijgen toegang tot het park.