Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Kalender:  10 juni 2005

Openingsuren: 10.30 - 17.00

Shows & Events

Bumba Op Reis Show

Aandacht, aandacht! Bumba Show: Bumba gaat op reis en speelt in het leukste kindertheater van Nederland! Beleef de dolle fratsen van Bumba, Bumbalu en al hun vriendjes tijdens hun reis rond de wereld.
Deze show is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en neemt ze mee op avontuur door verschillende continenten. Natuurlijk maken ze daar héél wat nieuwe vrienden, tot groot plezier van de allerkleinsten! Hoppa Hoppa!

Waar: Het Theater

Meer info

Meet & Greets

Meet & Greet met Bumba en Bumbalu

Ontmoet Bumba & Bumbalu bij het podium aan het Dorpsplein! Zing en dans mee met deze twee leuke clowns! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag!

Uren onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer info

Confettifeest met Wickie & Halvar

Wickie de Viking, de stoerste jongen uit het noorden begroet dagelijks samen met zijn vader Halvar de vikingfans tijdens deze boeiende meet & greet. Maak even tijd voor een leuke foto samen met Wickie en Halvar! Vergeet absoluut je vikinghelm niet!

Uren onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer info

Uitzwaai met Maya de Bij en Kabouter Plop

Ken je ons lieve bijtje Maya? Neem dan zeker een foto met haar en Kabouter Plop erbij, want ze komen langs voor een Meet & Greet! Ga samen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag!

Uren onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer info