3 + 1 GRATIS: Plopsa-FunCard

FUNCARD PROMO

Tot en met donderdag 31 december 2020 is het de 3 + 1 Plopsa-FunCard actie bij Plopsa! Dat betekent dat je bij aankoop van 3 Plopsa-FunCards in de webshop er 1 GRATIS (t.w.v. €99,99) bovenop krijgt! 

Bekom je GRATIS Plopsa-FunCard, dankzij de promocode 'FUNCARD'.

Met een Plopsa-FunCard geniet je van:

Let op! Het is momenteel verplicht om je bezoek op voorhand te reserveren. Kies na de aankoop van je Plopsa-FunCards voor de optie ‘Ik heb een abonnement' en volg de stappen. Vul op het einde het nummer van je abonnement in (dit kan je terugvinden op de e-voucher). Je kan je bezoek reserveren vanaf 24 uur na de aankoop.

HOE BESTELLEN?

  1. Klik op "KOOP HIER".
  2. Selecteer 4 Plopsa-FunCards   1m.
  3. Ga verder naar "DOORGAAN".
  4. Vul alle nodige gegevens in.
  5. Voer de kortingscode "FUNCARD" in. Hiermee verschijnt 1 Plopsa-FunCard 1m helemaal GRATIS.
  6. Rond de aankoop af.

Voorwaarden

Je Plopsa-FunCard is 1 jaar geldig vanaf je eerste bezoek. Deze actie eindigt op donderdag 31 december 2020. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online in de webshop. Voucher tot en met 3 januari 2021 inwisselbaar in een Plopsa-FunCard aan de kassa's van de Plopsa-parken. Actie enkel geldig op FunCards, NIET op FunCards mét parking, GoldCards & BumbaCards. Een upgrade met parking is online in de webshop of nadien aan de kassa van een van de Plopsa-parken mogelijk. Actie is niet geldig op een Plopsa FunCard via domiciliëring.